Live

Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar

In cazul in care va sunt solicitate credentiale pentru autentificare
user: live
pass: Live1234

Cotroceni on Ice strange cadouri pentru Shoebox
noiembrie 24, 2016
Parintii si copiii devin mai buni prieteni pe patinoar
decembrie 10, 2016

Coregrafia controversata a Tatianei Navka ii face probleme lui Putin

Tatiana Navka Foto: Instagram

Ei bine, uite cum poti sa inflamezi opinia publica, tu dorind sa faci arta!

Patinajul artistic este, fara indoiala, o combinatie perfecta intre sport si arta. Are doza potrivita de dinamism cu doza potrivita de creativitate. Iar cine se uita la competitiile de patinaj artistic stie cu cata curiozitate si placere se urmaresc atat povestile descrise de patinatori cat si costumele lor.

Dar un astfel de spectacol, cu coregrafie si costume care spun o poveste consistenta, a ajuns tinta furiei opiniei publice, in urma cu cateva zile. Este vorba despre un numar sustinut de patinatoarea de performanta Tatiana Navka, sotia lui Dmitry Peskov, purtatorul de cuvant al presedintelui rus Vladimir Putin.

 

Colaj de imagini din show-ul Tatianei Navka Foto: Instagram

Colaj de imagini din show-ul Tatianei Navka
Foto: Instagram

 

Navka, 41 de ani, a patinat alaturi de actorul Andrei Burkovsky intr-un show cel putin controversat. Cei doi au purtat costume foarte asemanatoare cu uniformele din lagarele de concentrare din perioada holocaustului. Artista spune ca numarul lor a fost un tribut. “Copiii nostri trebuie sa … stie despre acele timpuri de care, sper, cu voia lui Dumnezeu, nu vor avea parte niciodata.”

Ceea ce s-a vrut initial o invocare artistica pe gheata a tragediei unei generatii, a devenit cu pasi repezi un subiect aprins, in care a fost tarat si numele presedintelui Putin. Coregrafia, inspirata din filmul “Life is Beautiful” (“Viata e frumoasa”) a fost criticata aspru atat pentru ca a fost aleasa sa se intample intr-un lagar, cat si pentru uniformele similar prizonierilor.

Unii dintre reprezentantii publicului larg a numit spectacolul “dezgustator” si “rusinos”.

Voi ce parere aveti despre spectacol?

 

?
Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.