Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar
Cele mai bune farse de 1 aprilie pe care le poti face si tu
martie 31, 2017
Filme despre patinaj artistic pe care trebuie sa le vezi
mai 3, 2017

Cotroceni on Ice isi lanseaza aplicatie pentru Android

Incepand de astazi, 14 Aprilie 2017, Cotroceni on Ice are propria aplicatie pentru telefoanele care functioneaza cu sistem Android. Aplicatia poate fi descarcata de pe Google Play Store sau accesand codul de mai jos.

Aplicatia Cotroceni on Ice este gratuita si se adreseaza tuturor celor care vor sa fie la curent cu evenimentele de pe patinoarul din cadrul AFI Cotroceni. In plus, aceasta va oferi in exclusivitate o serie de cadouri, disponibile pentru clienti DOAR prin intermediul aplicatiei.

Patinoarul isi propune sa isi fidelizeze clientii prin oferirea de premii si cadouri cel putin saptamanal. Acestea vor consta in vouchere pentru intrari gratuite, servicii de intretinere a patinelor, obiecte personalizate, ore de patinaj cu instructor, sesiuni de karting pe gheata si chiar si curse 1 la 1 cu vedete.

In plus, clientii vor afla in timp real, prin intermediul notificarilor pe care aplicatia le transmite, despre orice modificare in programul obisnuit al patinoarului: concerte, petreceri, activitati de mentenanta.

 

 

Ne vedem pe gheata!

Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.