Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar
Cum a ajuns Andrei in echipa Cotroceni on Ice
iulie 18, 2017
PINGU te cheama…Inapoi La Scoala
septembrie 21, 2017

Cotroceni on Ice si SMYK All for Kids au pregatit un septembrie doldora de cadouri!

Cotroceni on Ice si SMYK All for Kids au pregatit un septembrie doldora de cadouri pentru copii, mai mari si mai mici.

La numai cateva zile departare de reinceperea anului scolar, Cotroceni on Ice si SMYK All for Kids si-au unit fortele si imaginatia si ti-au pregatit o multime de surprize!

Reduceri la cumparaturi – pe parcursul acestei luni, daca vei face cumparaturi la SMYK All for Kids AFI Cotroceni, vei avea sansa de a primi un flyer cu o reducere de 50% la intrarea pe patinoar. De asemenea, daca vei cumpara intrari pe gheata la Cotroceni on Ice, ai sansa de a primi cupoane cu discounturi in magazinul SMYK All for Kids din AFI Cotroceni.

Aplicatia Cotroceni on Ice iti permite sa intri pe gheata gratuit – cu flyerele primite in urma cumparaturilor de la SMYK All for Kids, poti intra pe gheata gratuit, nu doar la jumatate de pret! Asta, daca ai instalat aplicatia noastra din Google Play Store.

Pentru a beneficia de reducerile si gratuitatile mentionate, iata cum trebuie sa procedezi:

  • inchiriaza patine, foci, vestiare, cumpara intrari pe gheata sau alte servicii si produse ale patinoarului; intreaba la casierie cum poti intra in posesia unui cupon SMYK All for Kids
  • odata ce ai primit cuponul, prezinta-te cu el in magazin  si intreaba cum poti beneficia de oferta prezentata pe cupon
  • cand cumperi produse din magazinul SMYK All for Kids AFI Cotroceni, intreaba cum poti intra in posesia unui flyer cu discounturi pentru Cotroceni on Ice
  • Vino la casieria Cotroceni on Ice si prezinta flyer-ul pentru a obtine reducerea de 50% la intrarea pe gheata. Daca ai aplicatia noastra instalata, demonstreaza acest lucru tot la casierie si vei intra pe gheata gratuit!

 

*Reducerea se aplica doar pentru intrarea pe gheata, nu si pentru alte produse si servicii oferite de Cotroceni on Ice.

**Un flyer permite aplicarea discount-ului sau gratuitatii pentru o singura intrare.

Concursuri cu premii  – Cotroceni on Ice va organiza in luna septembrie concursuri cu premii valabile pentru orice categorie de varsta. V-am pregatit jocuri Monopoly, Scrabble si altele.

Poti beneficia de toate aceste cadouri si reduceri pe toata durata lunii septembrie.

Vouchere cu 1 intrare pe gheata  + 1 inchiriere patine ambele gratuite  – pe pagina de Facebook a SMYK All for kids in perioada 7-13 septembrie se va derula concursul : Cumpără de la SMYK și patinează pe COTROCENI ON ICE Bucuresti! Click aici pentru detalii!

Cotroceni on Ice si SMYK All for Kids  AFI Cotroceni iti ureaza spor la cumparaturi!

Ne vedem pe gheata!

?
Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.