Live

Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar

In cazul in care va sunt solicitate credentiale pentru autentificare
user: live
pass: Live1234

Cele mai fascinante patinoare din New York
iunie 4, 2017
Patinoare din jurul lumii – The Cosmopolitan in Las Vegas
iunie 22, 2017

De ce sa patinezi vara

Patinajul este si a fost dintotdeauna un sport de iarna. In lunile geroase, multa lume se inghesuie pe gheata, fie pe patinoare in aer liber, fie pe cele acoperite, cum este cazul patinoarului nostru, care se afla in inima unuia dintre cele mai mari mall-uri din Bucuresti.

Patinoarele acoperite au avantajul temperaturii mai placute. Nu trebuie sa te confrunti cu vantul de-afara care te biciuie peste obraji si care-ti ingheata varful nasului pana la amortire. In plus, din secunda in care te-ai dat jos de pe patine, esti literalmente la doi pasi de restaurante, locuri de joaca si magazine.

Odata cu aparitia patinoarelor acoperite patinajul a devenit un sport practicabil pe tot parcursul anului. Acest fenomen nu este nici pe departe nou, cu atat mai mult cu cat sportivii de performanta se antreneaza luni intregi inaintea competitiilor, care au loc in general iarna. Insa, pentru publicul larg, patinoarele acoperite au fost anexate unor spatii de divertisment mai largi, unde clientii patinoarului devin clientii cafenelelor si ai magazinelor. Si viceversa.

La AFI, pe timp de vara, poti, in aceeasi zi, sa mergi sa iti cumperi costum de baie, apoi sa te dai pe gheata si-apoi sa vezi un film.

Desi multi nu sunt obisnuiti sa se gandeasca la patinaj ca o alternativa de divertisment pe arsita lui iunie, iata raspunsuri la intrebarea “de ce sa patinezi vara”:

  • Pe patinoar e racoare – tocmai placut dupa cuptorul de-afara din lunile de vara in Bucuresti;
  • Iti oferi o mini-vacanta – tocmai discrepanta dintre fenomenul de inghetare de pe patinoar si acela de topire, din afara lui te va face sa te simti ca ai pasit intr-o alta dimensiune, pentru 90 de minute;
  • Te mentii in forma – fiind o activitate ce implica mentinerea echilibrului in mod constant, majoritatea muschilor corpului lucreaza, fara a simti stresul unui antrenament sportive
  • Ai mai mult spatiu doar pentru tine – fiind sezonul concediilor, si pe patinoar vor fi prezenti mai putini oameni, ceea ce iti permite sa prinzi viteza, sa exersezi, sau sa inveti sa aptinezi in voie.
?
Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.