Live

Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar

In cazul in care va sunt solicitate credentiale pentru autentificare
user: live
pass: Live1234

De 1 Martie, Cotroceni on Ice ofera reduceri pe post de martisor
martie 1, 2017
Cum sa inveti sa patinezi in 5 pasi
martie 13, 2017

Iata cum o sesiune de patinaj iti poate schimba ziua in bine

Ca sa vorbim despre cum o sesiune de patinaj iti poate schimba ziua in bine, trebuie sa spunem ca patinajul este una dintre activitatile care te ajuta sa elimini stresul cotidian. Fiind o activitate distractiva si un mod de a te mentine in forma in acelasi timp, patinajul combina o serie de beneficii pe care putine alte hobby-uri sau activitati din timpul liber ti le pot oferi.

Desigur, nu trebuie sa fii un impatimit al patinajului pentru a te bucura de avantajele sale. Trebuie sa ai curiozitate, ceva experienta pe patine  – aceasta o poti deprinde imediat, cu ajutorul unui instructor – si initiativa de a ridica din fata televizorului sau, dupa caz, de a spune stop lucrurilor cu care iti “mananca” timpul si nervii.

Stresul este deja o notiune mult prea familiara noua, inhabitantii planetei secolului XXI. El apare prin mentinerea unei stari de vigilenta pe o perioada crescuta, care acumuleaza tensiune. Uneori acumulam tensiune din detalii marunte, pe care nici nu le bagam de seama. Dar contabilul nostru intern nu pierde nicio centima emotionala in constiinciozitatea lui si iata ca, la finalul unei zile obisnuite, ne putem gasi surmenati, cautant drumul cel mai scurt catre fotoliul din fata televizorului sau din fata calculatorului.

Iata cum o sesiune de patinaj iti poate schimba ziua in bine:

  • Patinajul este un sport, ca atare iti va antrena corpul;
  • Patinajul este o distractie, asadar te vei mentine in forma fara sa fii constient de asta in fiecare moment;
  • Patinajul este o activitate sociala: desi nu este o activitate de echipa, el ramane o activitate de grup;
  • Efortul inconstient al corpului de a-si mentine echilbrul transmite mesaje creierului ca desfasoara o activitate “importanta”; asa ca da, dupa o sesiune de patina, vei crede ca esti mult mai bun la …aproape orice; cu alte cuvinte, creste increderea in sine;
  • Orice activitate sustinuta a corpului elibereaza la nivel neuronal endorfine, supranumite “moleculele fericirii.”

 

?
Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.