Live

Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar

In cazul in care va sunt solicitate credentiale pentru autentificare
user: live
pass: Live1234

Un patinoar din Japonia a fost “decorat” cu pesti adevarati
ianuarie 3, 2017
Castigatorii abonamentelor valabile tot anul 2017
ianuarie 16, 2017

Noutati in concursul Cotroceni on Ice: toti participantii vor primi vouchere

Daca ati ajuns pe pagina noastra de Facebook in ulima jumatate a lui decembrie, ati vazut, cu siguranta, concursul prin care poti castiga unul dintre cele cinci abonamente valabile tot anul 2017, abonamente care presupun intrari nelimitate gratuite pe tot parcursul anului. Primilor 100 de participanti le-am promis vouchere cu intrari libere.

Concursul este in desfasurare. Ultima zi de inscriere este 15 ianuarie.

Pe langa cele cinci mari premii, Cotroceni on Ice a oferit primelor 100 de persoane care se inscriu in concurs, un voucher cu o intrare-cadou pe gheata. Numarul de inscrieri este mare, ceea ce ne bucura. De aceea, am decis sa venim in intampinarea entuziasmului vostru. Astfel, toate persoanele care s-au inscris in concurs, precum si aceia care se vor inscrie incepand de astazi, vor primi cadou, la finalul completarii formularului de inscriere, o intrare pe patinoar, sub forma unui voucher.

Voucherele sunt prezentate intr-un link pe care il primiti in e-mail, automat, dupa inscrierea in concurs. Acest link poate fi accesat o singura data, de aceea va recomandam sa alegeti salvarea voucherului, nu vizualizarea lui inainte de salvare.

Chiar si aceia dintre voi care au intampinat dificultati in salvarea voucherului pot fi linistiti: Cotroceni on Ice va retrimite voucherele cu o intrare gratuta fiecarui participant, la finalul concursului, dupa tragerea la sorti a castigatorilor.

Concursul se desfasoara in intervalul 15 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017. Castigatorii celor 5 abonamente valabile pana la finalul anului 2017 vor fi desemnati pe 16 ianuarie 2017, in urma unei trageri la sorti prin intermediul random.org.

 

Te poti inscrie accesand link-ul distractie.patinoarafi.ro

?
Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.