Live

Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar

In cazul in care va sunt solicitate credentiale pentru autentificare
user: live
pass: Live1234

Patinajul artistic: are copilul tau calitatile necesare?
august 24, 2016
„Daca altii pot, si-al meu poate!”
august 24, 2016

Patinoare din jurul lumii: ai mai patinat pana acum intr-un aeroport?

Patinoarul din Incheon, Coreea de Sud

Exista un patinoar in Coreea de Sud, foarte popular si populat, deschis pe tot parcursul anului – cum de altfel, este si Cotroceni on Ice, sic! – plasat intr-un loc la care nu v-ati putea gandi nici daca am organiza un concurs de creativitate pe tema asta: in aeroportul Incheon, din Seoul, Coreea de Sud. Da!

Pe langa duty free-uri, lounge-uri, Incheon poate fi o destinatie turistica in sine, fiindca are tot ce iti poate oferi o vacanta: hoteluri, restaurante, cafenele, locuri de joaca, magazine, ba chiar si un muzeu, un spa, un teren de golf si un patinoar! Aici, escale de peste 12 ore sa tot ai!

Patinoarul este destul de mare si se afla intr-o zona de tranzit, ceea ce inseamna ca te va vedea o droaie de oameni cum cazi. Unii vor avea chiar o vedere in plonje (de sus) , admirandu-te lat, pe suprafata alba. Sau poate ca patinezi ca un geniu al ghetii si-atunci va ploua cu aplauze. Cert este ca vei avea public numeros, pentru orice traznaie incerci pe patine. Numeros, dar in trecere.

Ceea ce este foarte cool la patinoarul din Incheon – in afara de gheata, desigur – este amenajarea, chiar pe patinoar, a unor locuri de relaxare de tip canapele, plasate in jurul stalpilor de sustinere a constructiei. Deci, patinezi ce patinezi, si daca vrei sa iei un loc, n-ai decat sa aluneci vioi spre o canapea.

Inchirierea patinelor nu costa nimic, iar preturile variaza intre 2000 si 4000 woni (intre 7 si 14 lei), in functie de varsta.

Daca ajungeti vreodata prin Incheon, asteptam cu interes poze!

?
Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.