Live

Click pentru a vedea atmosfera de la patinoar

In cazul in care va sunt solicitate credentiale pentru autentificare
user: live
pass: Live1234

5 avantaje ale aplicatiei Cotroceni on Ice
mai 17, 2017
De Ziua Copilului, oferim cadouri
mai 31, 2017

Patinoare din jurul lumii: cu bicicleta pe gheata in Beijing

Patinoarul Kunming Foto: ChinaDaily.com /Xinhua

O experienta unica pe un patinoar aflat de cealalta parte a globului este aceea oferita de imprejurimile Palatului de Vara din Beijing. Acesta este marginit de lacul Kunming, care devine, in fiecare iarna, un imens patinoar ce sta la dispozitia turistilor si a tuturor indragostitilor de patinaj. Daca nu stii sa patinezi, nu-i problema, chinezii iti pun la dispozitie saniute si chiar biciclete cu care sa te plimbi in voie.

Cum spuneam, patinoarul se afla in vecinatatea Palatului de Vara, cladire construita in 1750 si devenita resedinta Dinastiei Qing. Dupa un incendiu care a distrus o mare parte a gradinii care il inconjoara (ei o numesc gradina dar este, in fapt, de dimensiunile unui parc) proprietatea a fost reconstruita in 1888. Abia in 1924 a fost deschisa publicului.

Pe timpul iernii, lacul Kunming se transforma in patinoarul Kunming, punand la dispozitia turistilor 700.000 de metri patrati de intindere de gheata si o panorama care-ti taie rasuflarea.

Patinoarul Kunming este deschis doar o luna: de la mijlocul lui ianuarie pana la mijlocul lui februarie. Ca orice patinoar natural, acest interval este strict dictat de temperatura din acea perioada a anului.

In acest interval, poti patina oricand intre orele 8:30 dimineata si 4:30 dupa-amiaza.

Intrarea pe gheata costa 50 de yuani de persoana, aproximativ 30 de lei.

Patinoarul are 6 intrari si pune la dispozitia clientilor nu numai patine, ci si saniute si biciclete – cu design special pentru gheata.

 

?
Instaleaza aplicatia Cotroceni on Ice pentru a te bucura de cadouri si premii surpriza Descarca aplicatia
Hello. Add your message here.